Huis verkopen

Huis verkopen in Zoetermeer en omgeving.

Heb je verkoopplannen voor je woning? Bij Woninkrijk ben je aan het juiste adres!
Onze makelaar komt graag bij je langs voor een vrijblijvende kennismaking en verkoopadvies.

De woning te koop

Wij inventariseren alle aspecten van de woning en je persoonlijke situatie en combineren dit met de huidige marktsituatie. Op basis daarvan maken wij een verkoopadvies voor je met een reële vraagprijs, een inschatting van het tijdstraject en een mogelijke verkoopstrategie.
Wij bieden standaard een full-service dienstverlening aan. Uiteraard is het ook mogelijk om van een deel van onze diensten gebruik te maken en stellen we in overleg met jou een maatwerk service op.

Aantrekkelijke & professionele presentatie

Als verkoopmakelaar brengen we de woning optimaal onder de aandacht. Wij maken gebruik van een professionele fotograaf en schrijven een pakkende verkooptekst. We adverteren op Funda en onze eigen website. Ook geven we tips hoe de woning er op z’n aantrekkelijkst uitziet tijdens bezichtigingen.

Bezichtigingen

In overleg met jou worden bezichtigingen ingepland. Wij leiden potentiële kopers rond, luisteren naar de woonwensen van potentiële kopers en tonen de mogelijkheden van de woning. Na iedere bezichtiging ontvang je direct een terugkoppeling met feedback van de potentiële koper zodat je altijd goed op de hoogte blijft.

Onderhandelen en verkopen

Wordt er een bod uitgebracht? Dan voeren wij als verkoopmakelaar in goed overleg met jou de onderhandelingen met als doel de beste verkoopprijs tegen de meest gunstige voorwaarden. Jij bepaalt uiteindelijk aan wie je de woning gunt. Is de verkoop geslaagd? Dan begeleiden we je tot en met de officiële overdracht bij de notaris.

Courtage

Woninkrijk Makelaardij hanteert een unieke courtage op basis van het aantal vierkante meters woonoppervlakte van je woning. Dit betekent uiteraard dat bijvoorbeeld de tuin, schuur, balkon, terras, carport of kelder in de courtage inbegrepen zijn.

Tarieven (incl. BTW)*

Opstartkosten:     € 450,-  inclusief professionele fotoreportage

Courtage:      
0 m² t/m  50 m² € 37,50 p/m²
51 m² t/m  75 m² € 32,50 p/m²
76 m² t/m  100 m² € 28,50 p/m²
101 m² t/m  125 m² € 25,00 p/m²
126 m² t/m  150 m² € 22,50 p/m²
151 m² t/m 250 m² € 20,00 p/m²

 

Wij werken eventueel ook met een prestatieafhankelijke courtage of deeldiensten waarbij u zelf een deel van het verkooptraject voor uw rekening neemt.

Nu verkopen of misschien later? Neem gerust contact met ons op.

Meer informatie?